Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren om uw navigatie ten volle te genieten

Ik aanvaard
close

RETOURNEREN

Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen? Geen probleem! Je hebt het recht om binnen de 14 dagen na ontvangst van je pakje af te zien van je aankoop zonder opgave van reden. Na ontvangst op het gekozen leveringsadres heb je 14 dagen de tijd om artikelen te retourneren. Opgelet: artikelen gekocht uit de outlet of in korting tijdens de soldenperiode worden bij retourneren niet terugbetaald. Je ontvangt dan een waardebon die één jaar geldig is om opnieuw te gebruiken in onze webshop.

Hoe kun je retourneren?

Om een artikel te retourneren, stuur je zo snel mogelijk (binnen de 14 dagen) een email naar info@muzemie.be met daarin de informatie over het te retourneren artikel (factuurnummer, naam van het product, aankoopdatum, bankgegevens).

Stuur na goedkeuring van Muzemie het te retourneren artikel binnen de 14 dagen na ontvangst op naar ons retouradres: Muzemie, Wilgenlaan 2-B, 9130 Kieldrecht, België.

Wij besteden veel zorg aan de bestelling en levering van je pakje. Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • - Het artikel en de verpakking dienen in originele staat te zijn. Een beschadigd artikel en/of beschadigde verpakking wordt niet teruggenomen.

  • - Kleding/schoenen dienen voorzien te zijn van het originele etiket en mogen niet gedragen of gewassen zijn.

  • - De verzendingskosten voor het terugsturen van artikelen zijn ten laste van de Koper. Tenzij er een fout is gemaakt door Muzemie. Indien een gedeelte van de bestelling wordt geretourneerd waardoor het totale aankoopbedrag minder bedraagt dan het bedrag dat recht gaf op gratis verzending, worden de verzendingkosten van de bestelling alsnog in mindering gebracht van het terug te betalen bedrag.

  • - Muzemie neemt geen onvoldoende of niet-gefrankeerde retourzendingen aan, ongeacht de reden van het terugsturen.

Van zodra wij het retourartikel ontvangen en gecontroleerd hebben, stort Muzemie binnen de 14 dagen het terug te betalen bedrag terug. Verzendingskosten worden niet terugbetaald.