Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren om uw navigatie ten volle te genieten

Ik aanvaard
close

VERZENDING EN LEVERING

Samen met onze verzendpartner bpost verzenden we je pakje met de grootste zorg. Voor leveringen binnen België verzenden we via bpack 24h. Voor leveringen in het buitenland verzenden we via bpack World.

We verzenden gratis binnen België vanaf een aankoopbedrag van 60 euro inclusief BTW. Ook cadeaubonnen verzenden we gratis binnen België.

De verzendkosten voor pakketpost inclusief BTW bedragen:

- België (gratis vanaf € 60,00)

€ 3,95

- Nederland (gratis vanaf € 120,00)

€ 6,95

- Luxemburg (gratis vanaf € 120,00)

€ 6,95

- Duitsland

€ 8,95

- Frankrijk

€ 9,95

- Groot-Brittanië

€ 11,95

- Italië

€ 16,90

- Denemarken, Hongarije, Tsjechië, Polen, Portugal, Spanje, Zweden

€ 18,50

- Finland, Ierland, Griekenland, Verenigde Staten

€ 19,90

- Zwitserland

€ 22,90

- Rest van Europa

€ 29,50

- Andere landen

op aanvraag

Woon je in een ander land en wil je toch bestellen? Dan kan! Stuur een mailtje naar info@muzemie.be zodat wij de verzendingskosten voor jou kunnen berekenen.

Wenskaarten en cadeaubonnen die los van kledij of andere spullen worden besteld, verzenden we met briefpost (max. 10). Hiervoor gelden afzonderlijke tarieven.

De verzendkosten voor briefpost inclusief BTW bedragen:

- België

€ 1,95 (cadeaubonnen gratis)

- Europa

€ 3,95

- Rest van de wereld

€ 4,95

Van zodra we jouw betaling ontvangen, wordt je pakje binnen de twee werkdagen verzonden. Een online betaling ontvangen we onmiddellijk. Als je kiest om te betalen via bankoverschrijving kan het enkele dagen duren vooraleer het bedrag op onze rekening verschijnt.

Wanneer je pakje verzonden is, krijg je hierover nog een automatische mail. Door middel van een Track & Trace code kun je de zending volgen en ben je ook onmiddellijk op de hoogte van de verzendstatus van je pakje. Binnen België wordt je pakje geleverd de werkdag volgend op de verzending.

Je kunt je pakje ook bij Muzemie komen afhalen op afspraak (adres: Wilgenlaan 2-B, 9130 Kieldrecht). Wel vragen we jou om de bestelling online te plaatsen en te betalen. Er worden dan geen verzendingskosten aangerekend. Van zodra je pakje klaar is, krijg je hierover een automatische mail. Indien je koos voor afhaling, stuur dan even een mailtje naar info@muzemie.be met enkele voor jou mogelijke momenten.

Al onze artikelen worden zorgvuldig verpakt. Optioneel kan gekozen worden voor cadeauverpakking (+ € 1).