Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren om uw navigatie ten volle te genieten

Ik aanvaard
close

ONLINE BETALEN

Online betalen bij muzemie.be is betrouwbaar en veilig. Je kunt online betalen met Bancontact (BE), Belfius Direct (BE), KBC betaalknop (BE), iDEAL (NL), Sofort banking (DU), VISA/Mastercard/Maestro of via bankoverschrijving op de rekening van Muzemie (IBAN BE56 7310 4045 0688, BIC KREDBEBB).

Op het einde van het afrekenproces word je doorgestuurd naar onze online betaalmodule op de website van Mollie. Mollie is onze Payment Service Provider. Zij handelen op een veilige manier met jou de online betaling af. Daarna kom je terug terecht op onze website die vermeldt of de betaling geslaagd is. Muzemie wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht van de status van jouw betaling.

Indien je kiest om te betalen via bankoverschrijving, worden de bestelde artikelen na ontvangst van je bestelling 14 dagen gereserveerd. Indien binnen de 14 kalenderdagen de betaling nog niet is toegekomen op de rekening van Muzemie, worden de artikelen terug in de verkoop gebracht.