OVER MUZEMIE

Muzemie, opgericht in 2016, is een webwinkel met originele en comfortabele kinderkleding voor coole boys en hippe meiden van 0 tot 12 jaar. Naast kleding vind je er ook heel wat leuke ‘things you wanna have’.

Ik ben Cindy Caluwaert, de bezieler van Muzemie en mama van twee opgroeiende kinderen: Muze, een hippe meid van 10 en Twan, een rebels kereltje van 5. Door de komst van mijn twee kinderen ging ik op zoek naar originele en comfortabele kleding voor hen. Een nieuwe wereld ging voor mij open en rondneuzen op het internet werd één van mijn hobby’s. Er valt immers zo veel leuk te ontdekken. Kleine labels, vaak met een persoonlijk verhaal, die je niet zomaar in de stenen winkels kunt vinden.

Labels die ik zelf leuk vind, wil ik graag met jullie delen. Ik geef jullie een kijkje in de stijl van mijn eigen kids en wat mij op kindermode-gebied inspireert. Word jij er ook vrolijk van om jouw kids te zien stralen in een originele outfit? Ben je wel eens op zoek naar een leuk geschenk waar elk kind blij van wordt? Wees welkom, ga mee in mijn avontuur en laat ook jouw kids net dat beetje extra schitteren!

Heb je vragen, speciale verzoeken, wensen , opmerkingen,… één adres: info@muzemie.be.

Veel shopplezier!

Liefs,
Cindy

© Ian Segal