MUZEMIE @ HOME

Ook weinig tijd om te shoppen? Vind je het moeilijk om een keuze te maken via onze webshop? Laat Muzemie dan naar je toekomen.

Muzemie @ Home, dat is een homeparty waarbij je samen met vriendinnen, kennissen, buren, familie of collega’s naar hartenlust kunt shoppen in een huiselijke sfeer of op een zelf gekozen locatie. Wij toveren je woonkamer of locatie om tot een winkel vol hippe kinderkleding en leuke spulletjes. Zo kun je alles live zien, voelen, ruiken,… Super gezellig en relax bij jou thuis!

 

Wat vragen we?

- Een minimum van 10 gasten

- Een drankje voor de gasten

- Voldoende ruimte en een lege tafel om de spulletjes uit te stallen (kledingrekken brengen we zelf mee)

 

Wat bieden we?

- Een gezellig shopmoment waarop we een groot deel van onze collectie voorstellen

- Voor de gastvrouw een cadeaubon ter waarde van 10% op de totale verkoopsom. Deze cadeaubon is één jaar geldig maar mag ook direct opgebruikt worden.

 

Enkele interessante weetjes:

- Er is absoluut geen aankoopverplichting

- Alle producten die we meebrengen naar de homeparty kunnen onmiddellijk betaald en meegenomen worden. De andere producten kunnen via overschrijving betaald worden en verzenden we de eerstvolgende werkdag na ontvangst van de betaling.

- Muzemie voorziet bancontact dus je hoeft geen cash mee te brengen

- Heb je een voorkeur voor bepaalde merken of items? Laat ons dan weten welke producten we zeker moeten meebrengen!

   

Heb je ook zin om een onvergetelijke Muzemie-homeparty te organiseren of heb je vragen? Aarzel niet en stuur een mailtje naar info@muzemie.be en we nemen snel contact met je op.

Is een homeparty niets voor jou maar wil je graag onze kleertjes eens live komen bewonderen? Dan kun je op afspraak bij Muzemie thuis komen shoppen.